Izlet na otoke - video gostiju

Ljepote otoka Dubrovnika (VIDEO)

REZERVACIJA: IZLET TRI OTOKA

IZLET TRI ELAFITSKA OTOKA: Koločep, Lopud, Šipan │ CIJENA: 35 € (250,00kn) po osobi │ Trajanje izleta: 8-9 sati │ Uključeno u cijenu: ručak i piće (vino, voda, sokovi / neograničeno ) │ Odaberite unaprijed: riblji, mesni ili vegetarijanski ručak │ ZA ONLINE REZERVACIJE: Besplatan prijevoz od Vašeg apartmana/hotela do broda i nazad (molimo navedite adresu smještaja) │

Hvala Vam za Vaš zahtjev za rezervaciju. Potvrdu rezervacije poslat ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Kontakt

Kontaktirajte nas vezano za brodske izlete i najmove brodova u Dubrovniku. Potrudit ćemo se ispunit vaše želje uz najpovoljnije cijene. Kontakt mail.

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 42
Izleti brodom u Dubrovniku

Čuli ste za Koločep, Lopud i Šipan - najljepše otoke u okolini Dubrovnika. Sada imate i priliku provesti dan na izletu brodom na te Elafitske otoke koji se nalaze u blizini Dubrovnika. Uživajte u vožnji brodom, istražite tri prekrasna otoka i uživajte u preljepoj prirodi dubrovačkih otoka, kupajte se, odmorite i opustite daleko od gužve grada. Kako? Krenite na izlet jednim od naših brodova. Na brodu će Vas dočekati ljubazna posada koja će biti Vaš domaćin tijekom jednodnevnog izleta na otoke u okolici Dubrovnika.

Brod Sveti Martin izgrađen je 1958. godine i jedan je od najstarijih brodova u Dubrovniku. U prošlosti je služio za prijevoz domaćih proizvoda poput rakije, vina, maslinovog ulja, smokava s otoka na kopno

Brod Calafuria je prostran i vrlo lijepi brod s udobnim prostorom za sunčanje na pramcu broda kao i na krovu broda. Zadnji prostrani dio broda zaštićen je od sunca tendom. Brod ima brodski salon, dvije kabine, toalet i tuš.

Brod Ribica, Dubrovnik je drveni brod za prijevoz putnika na otoe u okolici Dubrovnika. Brod je opremljen stolovima i klupama, toaletom, kuhinjom s roštiljem, stereo glazbom i mikrofonom te zaštitnim tendama protiv sunca i kiše.

FISH PICNIC IZLET: Polazak svaki dan u 09.30 iz Luke Gruz, Obala Stjepana Radica 3

Rucak na brodu

Kapetan hrani galebove

Odaberi jezik

FISH-PICNIC BOAT TOUR: Dubrovnik Islands

Boat tour to Elafiti islands: Koločep, Lopud and Šipan Island. Price: 35€ per person. Lunch and drinks included in price. Free transfer to & from boat for online booking.

Dubrovnik Islands / Otoci

Vi ste ovdje: PočetakIzleti brodom - otoci Dubrovnik
Scroll to Top